Φιλοσοφία φροντιστηρίου, διδασκαλία μαθημάτων, έμπειροι καθηγητές, επιτυχία στις εξετάσεις
 
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα
 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ > ο άνθρωπος


 
Περάσαμε από τη θεωρία στην πράξη. Εμείς δε μένουμε στα λόγια κι αυτό το παρουσιάζουμε με στατιστικές. Τα τελευταία χρόνια τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις πρώτες τους επιλογές ήταν σταθερά πάνω από 84%, κάνοντας αυτούς κι εμάς υπερήφανους. Κι αυτό το πετύχαμε γιατί δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον ανθρώπινο παράγοντα: στο δυναμικό των καθηγητών μας και στις ιδιαιτερότητες των μαθητών μας.


φιλοσοφία, ποιότητα, οργάνωση, συνέπεια, φροντιστήριο στο Άλιμο. Έμπειροι καθηγητές. Πανελλήνιες εξετάσεις
Έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές, με ήθος και κατάρτιση, βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα στους μαθητές και στις μαθήτριες μας, για να διδάξουν, να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν, εξασφαλίζοντας τους την επιτυχία όχι μόνο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και στη ζωή.
Από την άλλη μεριά, γνωρίζοντας τη ψυχολογία των μαθητών είμαστε «σκληροί» όσο χρειάζονται για να γίνουν πρωταγωνιστές, και ταυτόχρονα «ζεστοί και ανθρώπινοι» για να μας εμπιστευτούν το μέλλον τους.
 
 
 Και αυτό το μέλλον προσπαθούμε να το χαράξουμε μαζί τους.
Διαθέτοντας ένα από τα πιο σύγχρονα προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού, το οποίο, με την καθοδήγηση ειδικού ψυχολόγου που επεξεργάζεται τα αποτελέσματα του, κάνει πιο ξεκάθαρη και συνειδητή την πιο κρίσιμη, ίσως, επιλογή της ζωής τους.
 
   
  Αρχική | Φροντιστήριο | Εκπαιδευτικό Σύστημα | Πρόγραμμα Μαθημάτων | Νέα | Αγαπημένα links | Επικοινωνία